Sex bøsse håndjob

sex bøsse håndjob

Jeg har lige mistet min Mødom. Jeg synes det gjorde rirgtig ondt. Hej jeg er en pige som onanere lidt og ville lige høre om jeg kan få en sygdom hvis jeg stikker fingeren op og skal jeg vaske med sæbe eller bare vand fordi jeg vil helst ikk få en sygdom fordi jeg vil helst ikk fortælle noget til min mor om det så hvis jeg får en sygdom så ved hun at jeg har Cyberhus er et klubhus på nettet for dig, der er mellem 9 og 23 år.

Du kan skrive til en voksen og få rådgivning i vores brevkasser og chat, dele dine tanker i ung-til-ung, lave billeder eller bare hænge ud. I Cyberhus kan du være dig selv, og har du brug for en voksen, vil vi gerne lytte og prøve at hjælpe.

Brevkasse Chat Ung til ung Ung i. Du er her Forside » Brevkasse » homo. Rådgiver har svaret på dette spørgsmål. Om brevkassen Her på Cyberhus kan du få hjælp fra voksne frivillige. Du må altid gerne kigge efter om andre har spurgt om det samme. Når du opretter et spørgsmål, kan der gå op til 10 dage før du får svar. Afstemning Kunne du godt være ven med din ex? Valgmuligheder Nej, det bliver altid noget rod. Ja, det kan jeg sagtens. Af 9 år · 2 år 9 måneder siden. Pernille fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål.

Af · 8 år 6 måneder siden. Rådgiver fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål. Ellers ville det være pænt kedeligt at bo på jorden. Der er ingen ubesvarede henvendelser pt. Svar på Sex med min fætter - er jeg bøsse?

Besvaret tirsdag den Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet. Det skal nok gå alligevel På den anden side er det ud fra dit brev slet ikke oplagt for mig, at du skulle være bøsse. Held og lykke med det hele Louise Lamberth Gem [citat] skrev: Besvaret søndag den Besvaret af Timm, Anonym besøgende på sindnet. Jeg var 15 år da jeg første gang lå med en af mine venner han var 18 19 år gammel og han lå og rodet med sin pik og jeg så og spurte om jeg skulle gøre det for ham fordi han så træt ud og så tager jeg fat og begynder at give ham et handjob og dagen efter det samme så 2 dage efter da vi spiller ligger han sig i sofaen og tager pikken frem og spør om jeg vil tagen den i munden " mmh ok og så gør jeg det og skynder mig at tage en ud men kunne ikke lade vær med at tænke at det var sjovt og om natten prøver jeg igen og det næste jeg ved er at jeg giver ham et blowjob og nu er jeg itvil om jeg er bøsse eller ej jeg tæner på piger drenge shemale og trans så jeg er fuld stændi ude at skide vis i kan følge mig så vær rar at hjælpe mig kærlig hilsen Timm Gem [citat] skrev: Jeg vil sige at det hører til den mere eksotiske livsfilosofi, men vi er alle mennesker og vi skal alle ha lov at være her uanset om du tænder shemales, er en shemale, er homo eller hetero.

Skriv et svar til Sex med min fætter - er jeg bøsse? Anonym, tirsdag den 4. Esther, fredag den Rikke, søndag den 5. Anne, tirsdag den Fuffi, søndag den Casper, lørdag den Julie, søndag den Anonym, onsdag den Anonym, torsdag den Anonym, søndag den 8.

Anonym, søndag den 9. Anonym, tirsdag den Anonym, tirsdag den 7. Anonym, søndag den Anonym, søndag den 7. Lars, søndag den 7. Anonym, tirsdag den 2. Anonym, lørdag den 9. Anonym, tirsdag den 5. Regni, torsdag den Anonym, fredag den Anonym, mandag den Michael, torsdag den Anonym, mandag den 9. Anonym, onsdag den 4.

Anonym, tirsdag den 3. Anonym, lørdag den

..