lickjob

... Kvinde erotik dildo sex

Men så en dag startede vi med at give hinanden massage, og da det så blev hendes tur til at få massage, gik jeg langsomt længere og længere ned, og rørte hende på indersiden af lårene og bare strejfede hendes fisse let med fingrene engang i mellem. Da jeg mærkede på hendes reaktion, at hun syntes det var fedt, begyndte jeg at kysse hende langsomt omkring fissen, og så pludseligt virkede det bare helt naturligt, at hun vendte sig om på ryggen, og så gik jeg bare til den.

Bagefter sagde hun, at det var rart, at jeg bare havde gjort det, for hun var selv for genert til at sige, at hun godt kunne tænke sig det. Det er meget forskelligt, hvad piger kan lide, når de får lickjob. Sexlinien har spurgt flere kvinder Hvad de godt lide? I starten kan man nemlig godt være ret følsom på klitoris, og så skal det bare være helt forsigtigt. Der kan fingrene godt være lidt for hårde til at starte med, hvis det er direkte på..

Så kan man ligge og længes efter mere, og man når også at være med selv. Det kan være nok til at give mig orgasme. At ens partner har lyst til at give én et lickjob, er også et tegn på at vedkommende synes, man er dejlig og kan acceptere én helt som man er. Kun når jeg onanerede, kunne jeg komme.

For nyligt læste jeg i en bog, at man kunne kombinere onani og sex med sin partner. Så nu rører jeg ved mig selv, samtidig med at jeg bliver slikket, og det giver meget bedre orgasmer end når jeg bare onanerer selv.

Det bedste er omkring klitoris. Lad tungen køre i cirkler omkring klitoris, ikke direkte på til at starte med — men bare i cirkler, indtil man er tændt. Heller ikke suge eller sutte, som man sikkert gør, når man giver blowjob. Det virker ikke på samme måde på kvinder. Man skal lige have lov til at vænne sig til berøringen først.

Det er ligesom vigtigt, at begge har lyst. Så hellere vente til jeg har været i bad. Ellers kan jeg bare ikke slappe af. Hvad siger dem, der giver lickjob?

Skedesekret har en lidt syrlig smag, og hvis du har lyst til det, og pigen ikke er smittet med sexsygdomme , er det helt ufarligt at sluge skedesekret.

For at beskytte sig mod sexsygdomme som fx klamydia , herpes , kønsvorter  er det en god idé at bruge en slikkelap ved oralsex på en kvinde. Klamydia smitter gennem slimhindekontakt, sperm og skedesekret. Herpes og kønsvorter hpv kan være på eller omkring kønsorganer og endetarmen , og det smitter ved kontakt. Lickjob - at slikke fisse Hvis drenge og mænd får blowjobs, hvad får piger og kvinder så?

Lickjob på mange måder Du kan give et lickjob på mange forskellige måder. Slikkelapper ved lickjob Der er risiko for smitte med sexsygdomme ved oralsex, hvis du ikke bruger beskyttelse.

Seneste spørgsmål om emnet. Jeg er en pige som benytter mig tildels af, at køre i tog. Jeg har også en enorm stor interesse for tog, men jeg har flere gange været så heldig at observere en meget flot fyr. Har I mon et råd til, hvad jeg kan gøre i sådan en situation? En pige som ikke ved hvad hun skal gøre. Hej og tak for dit spørgsmål.

KATJA KEAN DANSK SEX EROTIK PORNO

Lickjob