jeg vil have fisse slavetøs

Jeg elsker også når fyren banker sin store pik helt i bund og man kan mærke den pumper min mis fuld af sæd. Det er også bekræftende at se kraftige sprøjt når fyren kommer ud over min mis og bryster, så du må gerne kunne sprøjte langt og meget. Du skal være udholdende, eller ihvertfald kunne flere gange i træk, det er et uundvigeligt must! Alderen har ingen betydning da det er værktøjet jeg går efter. Så fyre kom ud af busken, lad mig se hvad i har at byde på, jeg venter spændt og med længsel.

Slaven skal være ind stillet på at hans beløning er hans straf og at han skal være ydmy og være forberedt på at blive ydmyet og blive tvangs malket, bundet, revet, spydet på, bidt og hvis han er heldig pisket… Slaven skal være mellem 27 og 38 år… være alm af bygning eller trænet, helst uden knæ skader da han vil komme til at kravle en del. Er du pigen med det frække glimt i øjet som kan tænde mig ud over alle grænser, så er det lige dig jeg søger. De alder spiller ingen rolle, men mon ikke lige børn leger bedst.

Om du er single eller en del af et par gør ingen forskel, hvis vi finder ud af noget sammen er det kun os 2 piger der skal møde alligevel. Vi søger et ungt frækt par , der som os tænder på at have sex i samme rum som et andet par. Du er ingen Christian Grey: Det er næppe gået nogen mænds næse forbi, at hele Fifty Shades-universet har hevet godt og grundigt i mange kvinders underliv. Men bare fordi du pludselig står klar med håndjern, pisk og den helt store erotiske værktøjskasse, så gør det dig ikke med ét til alle kvinders våde drøm.

Det kan være nok så fint at eksperimenter i sengen, men kun hvis kvinden også giver udtryk for det. For der er stor forskel på fantasiens frække Mr. Grey og virkelighedens meget ordinære Preben fra kommunen. Hårdhændet behandling af brysterne: Når der er bryster i farvandet, opfører de fleste mænd sig som teenagere til en Christopher-koncert. Bryster er mænds kryptonit. Mænd glemmer nemlig, at kvinde-babser er følsomme, og ofte tror de, at det er ligeså godt for hende, når bryster bliver æltet som bolledej, og brystvorterne bliver bidt og gnavet i som en hund med et kødben.

Er du fars slavetøs? Mænd er nogle grisebasser, der ofte godt kan lide at føre ting ud i livet, som de har set i beskidte hudfilm. Og selvom fræk snak i sengen i mange tilfælde kan gøre jeres lagengymnastik endnu mere hedt, så skal man denundelynme passe på med, hvornår man åbner munden — og med hvem.

Især hvis man er sammen med en ny partner, bør man nok holde igen med den ophidsende snak — også selvom man som mand synes, at lejligheden er helt rigtig. Det er sex, I er midt i — ikke et rekordforsøg. Derfor skal du som mand heller ikke partout kaste din partner rundt i alle tænkelige og utænkelige stillinger.

Glem alt om trillebøren, t-krydset og skihoppet. Som tommelfingerregel er én stilling ofte for lidt, mens 4 og derover er for mange.

Det er ofte mænd, der har behov for at skifte stillinger i et væk — ikke kvinden, så tag den med ro og nyd den position, I er midt i. Mange kvinder går ikke af vejen for et analt-eventyr, men som hovedregel skal du som mand for Guds skyld være sikker på, at hun har givet grønt lys, før du pludselig får den fikse idé at stikke en finger — eller det, der er værre — ind i det forbudte hul. Det er rigtigt, at det kan være både pirrende og stimulerende med noget i numsen, men ligesom de færreste mænd nok vil bryde sig om et fingererende bagholdsangreb bogstavlig talt , så vil kvinder altså også gerne have valget først.

.

Da Heidi trak gargantulaen ud af mig, var jeg lidt overrasket over, hvor stor den var blevet og hvor tomt det føltes uden den. Heidi lagde sig ind over Anni i en 69´er og begyndte at slikke hendes fisse og fistfucke hende. Først med en én hånd og derefter med begge som utroligt nok kom ret let op. Heidis fisse var nu over Anni hoved og hun begyndte begærligt at slikke den. Liggende på knæ over Annis hoved kunne jeg stikke min pik ret ind i Heidis varme fisse, mens Anni delte sin tunges opmærksomhed mellem min nosser og fissen.

Hvad jeg ikke havde tænkt på var, at Annis arme havde fri adgang til mit røvhul og at hun benyttede sig af det. Det var nu så stort, at hun sendte sine sammenknyttede hænder ind i mit indre. Det var helt crazy og svært at koncentrere sig overhovedet, men alligevel så jeg mit snit til at stikke nogle fingre op i Heidis røvhul.

Vi var nødt til at stoppe og jeg måtte trække pikken ud og lirke med at få hånden ind i hende, men hun sagde, at jeg bare skulle være hård, hun ville gå i stykker. Det var en fantastisk tanke, at vi alle tre blev fistfucket samtidig, men var vi væltet, var vi sikkert alle flækket op til navlen.

Det var svært at koncentrere sig, men tanken gjorde udslaget. Først skreg Anni ret ned mod mine nosser, og så skreg vi alle. Hænderne gled ud og jeg væltede af. Vi landede på sengen med et støn. Så lå vi som stenede, mens safterne sejlede omkring os. Vi faldt i søvn, som vi lå og der var vist ømhed hos os alle. Anni så storartet ud, nu igen med ringe i brystvorterne og ørenringene klædte hende også, fissen var hævet og rød og Annis bagside lignede et overgreb af de værre.

Min første tanke var, at jeg aldrig tidligere havde straffet hende optimalt og, at Heidi var fantastisk til det. Det blev en langsom start næste dag og vi sad længe i badekåber. Jeg viste, at Heidi havde masser af idéer, hvilket glædede mig lige så meget, som Anni sikkert frygtede det. Champagnen varmede os lidt op. Anni havde ikke meget at byde på for hendes fisse var totalt slidt og det havde været mord bare at forsøge noget – det samme med hendes bryster og røv, dem kunne man heller ikke lege mere med.

Da Heidi var ude, sagde jeg til Anni, at vi burde mishandle hende og det var Anni helt med på. Heidi kom ind med mere at drikke og vi nød det stille og roligt.

Jeg gik over og kyssede Heidi og pillede badekåben af hende. I hendes legetøjskasse havde jeg fundet flere sager, som kunne bruges og for at sætte stemningen i vejret. Først fik hun et sort læderhalsbånd på. Håndjern fæstnede hendes hænder bagpå, og så blev hun lagt ind på sengen på siden.

Jeg hviskede til Anni, hvad jeg havde tænkt mig og hun smilede tilbage og nikkede. Anni fandt pakken med sterile nåle og viste dem til Heidi, som så lidt forundret ud. Anni var først lidt forsigtig, da hun stak på siden af Heidis bryst og Heidis ansigt afslørede ingen smerte. Men den næste nål stak Anni nonchalant ind og derefter flere og Heidis ansigt så lidt overrasket ud.

Efter 20 nåle var det tydeligt, at Heidi ikke var upåvirket. Og stadig havde Anni bare sat de mindste nåle rundt om i brysterne uden at nærme sig vorterne. I mellemtiden var jeg begyndt at varme Heidis fisse grundigt op med den ene hånd, hvilket passede hende ret godt.

Anni stak nu ganske langsomt ret i Heidis brystvorte med en kraftigere nål og så tilfreds ud og da min hånd gled i bund i fissen, sad der 4 nåle igennem hver vorte. Anni var tilfreds og begyndte i stedet at åbne Heidis røvhul med et par fingre. Der var ikke meget plads med min hånd på opgave i fissen. Men da hun var inde til lige før håndroden, trak jeg mig ud og så gled hun let ind, mens Heidi stønnede let smertende.

Heidi kunne nu komme hver øjeblik, det var tydeligt, men sådan skulle det ikke være. Jeg trak hånden ud og lagde den fladt mod den anden hånd. Så kald det bare træning, var svaret. Det var ikke let, men smerten var præsis stor nok ud til, at hun ikke fik orgasme undervejs. Annis hånd sad solidt i røvhullet, da jeg trykkede mine hænder imod fissen. Det her kom til at tage tid, det mærkede jeg og det føltes som om, der ikke på nogen måde kunne være plads nok.

Anni kunne ikke lade være med at pille ved Heidi og hun så ud til at nyde det for meget. Så samlede Anni en nål op med sin ledige hånd og satte den et vilkårligt sted i Heidis bryst.

Eller også slog hun på hendes baller. Mine hænder begyndte at forsvinde ind og jeg kunne tydeligt mærke Annis hånd igennem den tynde hud. Så var det, som om Heidis indre gav sig og mine hænder gled ind. Da jeg begyndte at bevæge dem, var det ikke så svært at folde dem og lave en stor knytnæve. Det kunne Heidi mærke og skreg, men alligevel var det, som om hun var på nippet til at komme.

Jeg trak mine hænder ud, så de fyldte mest og sagde til Anni, at når mine hænder gik ind igen, skulle hendes trækkes næsten ud. Heidi overlevede bare få af disse tocylindrede stød, så skreg hun øredøvende i sin orgasme, mens hendes fisse sprøjtede så det sjaskede over mig. Mens hun lå og sundede sig, stak jeg min pik ind i hendes mund, men hun stadig lå tøjret på siden. Og med min hånd omkring hendes hoved, var det mig som bestemte farten. Og hun måtte bare åbne så meget, som hun kunne. Da jeg kom, slugte hun hver dråbe.

Derefter trak vi hende ud på badeværelset og liggende på knæ, måtte hun tage min pik i munden endnu en gang, mens jeg tømte den igen – denne gang for pis. Heidi så dejlig brugt og ydmyget ud. Anni stillede sig over hende og ville slikkes i fissen og Heidi parerede ordre, mens Annis pis løb ned over hende. Næste morgen, da jeg vågnede, lå jeg alene i sengen, både Heidi og Anni var borte. Da jeg fandt dem inde i stuen, havde Heidi taget ”hævn” for dagen før. Anni var tæt bundet med reb og med en kugle i munden.

I hendes røv sad gargantulaen stramt – det så hårdt ud. De var begge ædru, så det måtte være ekstrahårdt for Anni, som plejede at være lidt fuld, inden hun blev mishandlet.

Og da jeg kikkede nærmede på Anni, så jeg, at hun var blevet piercet i gennem næseroden med en kraftig hesteskoring. Den kan vendes op, så den ikke ses, var Heidis eneste kommentar. Da jeg kikkede nedad Annis krop, så jeg, at hendes fisse også i den grad havde haft besøg af nålene. I hendes store skamlæber var der sat to kraftige ringe igennem i hver side. Og igennem begge hendes indre skamlæber sad nu en monsterring, som jeg anslog til mindst 12 mm – men den var faktisk 15 mm og den måtte være ekstremt tung.

Heidi fortalte, at hun havde snittet indvendigt i 5 mm ringhullerne med en skalpel for at få den i og at det hurtigt ville hele og aldrig lukke sig igen. Jeg har filmet det hele, så du kan nyde det. Anni så udslidt ud, men ,som hun var tøjret, var der ikke meget, hun kunne gøre ved det - og jeg havde overhovedet ikke tænkt mig at befri hende.

Jeg sætter også lige en ring i hendes klitoris, så er hun færdig. Anni var lamslået og inden den sidste ring gav Heidi et par tryk mere på pumpen til gargantulaen. En ring i Annis lille perle og Heidi huskede sikkert fra i går og stak uendeligt langsomt igennem det følsomste sted, mens Anni skreg gennem kuglen. Det så perfekt ud. Heidi fjernede rebene og så Anni igen kunne røre sig, og hun fjernede også gagkuglen fra hendes mund. Først da så jeg, at Annis tunge også var blevet piercet med to studs ved siden af hinanden.

Den så svært oppustet ud og Heidi måtte have været i gang i mange timer for at nå det resultat. Heidi trak dildoen ud i oppustet stand og den var voldsom stor. Anni blev lagt på sofaen med fisse og røv uden for og benene trukket op. Alt ringpragten glimtede og jeg fik en endnu hårdere rejsning. Heidis hånd smuttede let ind i Annis udspillede røv. Og snart begyndte hånd nummer to at følge efter. Det var et syn for guder. At se den forsvinde. Så Heidi kunne begynde at kneppe hende.

Anni skreg, men, om det var af liderlighed eller af smerte, ved jeg ikke - men det var nok en blanding. Annis finger fandt instinktivt klitorissen og hun begyndte at kæle for sin ømme nypiercede klit. Da hun kom, havde jeg pikken oppe i Heidis røvhul og 5 fingre oppe i hendes fisse og så affyrede jeg også min ladning.

Se historier skrevet af Styrvolter Gæstebog for: Angiv din stemme her. Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar. Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren.

Please sig der kommer et 3. Afsnit hvor mit ønske bliver opfyldt Heidi er for sadistisk efter min smag. Det er en hårfin grænse mellem lyst og smerte, og der er lidt for meget smerte og ingen eller minimal nydelse Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier.

Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse. Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i. Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!!

Pigen fra Silkeborg del 2. Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang. Scroll funktion Klik på "Start" knappen, og siden vil automatisk scrolle nedad. Udvalgte historier Læst af bruger. Her ser vi så en flot ung kvinde der viser sit imponerende patværk frem for kameraet. Vi har at gøre med nogle patter som gør det godt imens jeg sidder her og spiller pik..

Kan godt lide store og tunge patter som disse! Søger STORE pikke , og med store pikke mener jeg at den skal være rigtig stor over 24 cm og gerne tyk, da jeg gerne vil fyldes helt ud. Jo større, jo bedre. Alt under dette mål gider jeg ikke bruge min tid på, jeg i forvejen en på 20cm til fri afbenyttelse! Du må gerne kunne levere en ordentlig ladning, da jeg elsker at sutte pik og blive sprøjtet godt ned i halsen.

Jeg elsker også når fyren banker sin store pik helt i bund og man kan mærke den pumper min mis fuld af sæd. Det er også bekræftende at se kraftige sprøjt når fyren kommer ud over min mis og bryster, så du må gerne kunne sprøjte langt og meget. Du skal være udholdende, eller ihvertfald kunne flere gange i træk, det er et uundvigeligt must!

Anni derimod var vist bare glad for ikke at have været i smerter over det – men hun kunne jo heller ikke se det ekstreme resultat. Søger STORE pikkeog med store pikke mener jeg at den skal være rigtig stor over 24 cm og gerne tyk, da jeg gerne vil fyldes helt ud. Anni fandt pakken med sterile nåle og viste dem til Heidi, som så lidt forundret ud. Vi var nødt til at stoppe og jeg måtte trække pikken ud og lirke med at få hånden ind i hende, men hun sagde, at jeg bare skulle være hård, hun ville gå i stykker. Slaven skal være ind stillet på at hans beløning er hans straf og at han skal være ydmy og være forberedt på at blive ydmyet og blive tvangs malket, bundet, revet, spydet på, bidt og hvis han er heldig pisket… Slaven skal være mellem 27 og 38 år… være alm af bygning eller dansk porno josephine sex klub århus, helst uden knæ skader da han vil komme til at kravle en del. Så Heidi kunne begynde at kneppe hende. Fissen så også ekstremt udblokket ud. Jeg vil have fisse slavetøs

: Jeg vil have fisse slavetøs

Gratis webcam piger thai massage arhus 425
SEX OG FISSE DE 235
Jeg vil have fisse slavetøs Hun drejede sig over mod mig tog min pik og mundkneppede den nogle gange, mens hun lige huskede at trykke på pumpen, så pikken var ved at falde. Vi snakkede ikke så meget om, hvad der var sket sidst, men mere bredt og lod bare aftenen udvikle sig. Så fyre kom ud af busken, lad mig se hvad i har at byde på, jeg venter spændt og med længsel. Efter kort tid kunne kvinderne ikke længere holde fingrene fra hinanden og tungekyssende begynde de at pille tøjet af hinanden. På den måde holdt hun mig fra at komme, mens mit røvhul blev yderligere blokket. Meget escort syddanmark free porno dk ondt så behandlingen af Annis bryster ud til at gøre.
Jeg vil have fisse slavetøs Massage annoncer escort husum

Se gratis porno video porno store patter

Film med katja k escort ringkøbing